Space Floor® verdiepingsvloer

De Space Floor is een modulaire verdiepingsvloer die al erg vaak ingezet wordt op beursstands, zodat er een verdubbeling van de vloeroppervlakte in de stand ontstaat. Maar de Space Floor is ook zeker geschikt als VIP DECK op een festival of ander evenement! De modules hebben een afmeting van 5×4 en 5x2m en de hoogte is 3.19m, waardoor er een geheel vrije ruimte van 2.75m hoog ontstaat, zonder windverbanden en schoren. De trap kan aan verschillende zijden geplaatst worden, zowel intern als extern en zowel met als zonder bordes. We krijgen regelmatig de vraag naar vrije barruimte onder een VIP deck. Dat is ideaal te realiseren met een Space Floor.

Details

Modules

De Space Floor® is een modulair systeem dat vanwege de zeer korte opbouwtijd tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen aangeboden kan worden.
De modules hebben een afmeting van 5.00 x 4.00m & 5.00 x 2.00m en zijn uitgevoerd in de kleur RALL7016 (antraciet).De vloerhoogte is 3.19m, met hieronder een geheel vrije ruimte met een hoogte van 2.75m. De vloerbelasting is max. 750kg/m².

 

Opties

De opties waar u uit kunt kiezen zijn: spijlen reling of glas reling. De relingen zijn 1.10m hoog.
Daarnaast kiest u nog voor een steektrap, een trap met of zonder bordes of een interne trap.
De trappen zijn voorzien van houten traptreden met een antislip profiel.

Vergelijkbare podia

MP 5 (10.50 x 7.50m)

keyboard_arrow_up