Over ons

Wie zijn we?

Groot geworden in de festival en dance-wereld is Gigant zich gaan verbreden. Modulaire constructie systemen en een ervaren team vormen momenteel de basis voor een creatief, efficiënt en professioneel realisatieproces voor constructies op festivals, dance-events, standbouw etc. Niet alleen podia, maar met name ook decorconstructies, schansen voor winter-events, reclametorens, verdiepingsvloeren maar ook tijdelijke infrastructuur als trappen, bruggen en perrons maken deel uit van het producten gamma.

Professionaliteit en een scherpe prijs vormen de basis voor de marktbenadering van Gigant. De modulaire systemen zijn steeds het uitgangspunt, en zorgen ervoor dat klanten geen grote ontwikkelingsinvesteringen hoeven te doen.

Onze Partners

 • null

  Vereniging Van Evenementen Makers

  De VVEM is opgericht als brancheorganisatie voor professionals in de evenementenbranche en vertegenwoordigt bedrijven uit verschillende hoeken van de evenementenbranche. Organisatoren, locatie verstrekkers en leveranciers hebben hun krachten gebundeld om de branche naar een hoger niveau te tillen. Er worden samenwerkingsverbanden met andere brancheverenigingen aangegaan. Als serieuze gesprekspartner voor de overheid wordt gewerkt aan regelgeving binnen de evenementenbranche.

 • null

  CLC Vecta - Centrum voor Live Communication

  CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor organisaties die professioneel betrokken zijn bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderingen, evenementen, entertainment en incentives.

 • null

  Layher Allround

  Gigant International werkt met het Layher Allround steigersysteem. Het staat bekend als zeer flexibel, eenvoudig en vooral snel te monteren. Gigant heeft samen met Layher een eigen vloersysteem ontwikkeld voor flexibel plaatwerk. Speciaal voor de evenementensector hebben we oneindig veel overkapping- en decortoepassingen ontwikkeld op het basis Layher Allround systeem.

Onze werkwijze

content_paste

Inventarisatie

We maken graag kennis en inventariseren allereerst uw wensen en behoeften. Daarbij geven wij advies over de constructies en werken dit uit in een vrijblijvend voorstel. We komen indien nodig ook graag langs voor een locatiecheck.

developer_mode

Construeren

De invulling is besproken. Gigant zal de constructies uitwerken en verder construeren. U ontvangt vanuit onze projectleider, als vast aanspreekpunt, de benodigde ontwerpen en documenten.

check

Controle

Voordat we daadwerkelijk overgaan tot uitvoering van het project, nemen we alles nogmaals met u door. Kloppen de tekeningen, hebben we een goede planning en draaiboek opgemaakt en past dit in samenwerking met andere leveranciers? Dit doen we in samenspraak.

build

Uitvoering

De materialen staan klaar om te worden getransporteerd en de projectleider heeft alles op orde. De bouw van het project gaat van start. Uiteraard leveren we dit alles netjes op en werken we veilig.

keyboard_return

Afbouw

Helaas. De show is ten einde. Tijd om af te breken. De projectleider breekt de gebouwde constructies met het bouwteam af en de materialen worden getransporteerd.

call

Evaluatie

Uiteraard hopen we dat alles naar wens is verlopen. Wij zijn van mening dat het altijd beter kan. Daarom evalueren we altijd na de productie met elkaar.

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures

E-newsletter

keyboard_arrow_up