Offerte aanvraag

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.
  • Gelieve een duidelijke omschrijving te geven van de benodigde materialen of constructies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vrijblijvende offerte?

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! Vul het formulier hiernaast in en wij nemen spoedig contact met u op.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn zouden we het op prijs stellen als u zo gedetailleerd mogelijk kunt aangeven wat we in de aanvraag mee kunnen nemen. Wij beschouwen uw aanvraag als maatwerk en zullen dit zorgvuldig behandelen.

Heeft u hier aan gedacht?

Om u op weg te helpen volgen hieronder een aantal tips waarbij u kunt denken bij het plaatsen van een aanvraag. Gelieve de informatie zo concreet mogelijk te vermelden onder aanvullende informatie.

We vinden het altijd belangrijk om te weten waar we terecht komen. Om de op- en afbouw zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen vragen we om rekening te houden met het volgende:

− Is de locatie goed bereikbaar met vrachtwagencombinaties?
− Wat is de ondergrond van de bouwplaats?
− Zijn er obstakels op de bouwplaats zoals bijvoorbeeld verloop, beplanting, prullenbakken etc.? Voor ons geen probleem, maar we willen het graag weten!

Natuurlijk willen we weten wanneer uw evenement plaats vind, maar we vinden het net zo belangrijk om te weten:

– Wanneer mogen we beginnen met onze opbouw en wanneer moet het volgens uw planning klaar zijn?
– Wanneer kunnen we starten met de afbouw en wanneer moet de locatie worden opgeleverd?

Indien er bijzonderheden zijn op locatie waardoor we met specifieke deadlines te maken hebben dan willen we dit graag weten.

U heeft op onze website misschien een podium of constructie gezien waar u naar op zoek bent. Dat vinden we top! Mogelijk zijn er naast het podium nog wat andere constructies nodig waar u nog niet aan heeft gedacht. We zouden graag een gepaste aanbieding maken en vragen u daarbij na te denken:

– Wat is de gewenste hoogte van de podiumvloer die nodig is?
– Wat wordt er met de constructie gedaan? Komen er artiesten op te staan? Wordt deze gebruikt voor decor doeleinden?
– Heeft u bij een overdekte podiumconstructie gedacht aan de nodige werkbare technische ruimte aan de zij- en achterzijden? Wij kunnen hierin adviseren!

Heeft u een ontwerp of schets van de benodigde constructies? Stuur deze dan gerust mee! Een beeld zegt tenslotte meer dan duizend woorden.

keyboard_arrow_up