Tijdelijk Creatief

Creativiteit in het DNA

Als leverancier die grotendeels actief is in de evenementensector zit creativiteit in het DNA van Gigant. De huidige tijd zorgt er dan ook voor dat we creatief mogen denken. Met de in-house kennis, ervaring en diversiteit aan materialen zijn we in staat om tot prachtige nieuwe oplossingen te komen. Onder meer de volgende creatieve oplossingen presenteren wij graag.

Horeca & Terras

Bent u op zoek naar terrasuitbreiding voor uw locatie? Wij leveren oplossingen snel, hoogwaardig en hebben voor iedere locatie een oplossing.

Outdoor Sports

Tijdelijk fitness of bootcamp in de buitenlucht aanbieden? Met ons materiaal leveren wij krachthonk constructies, klimwanden, instructeur podia en andere sport oplossingen.

Drive concepten

De drive-in of drive-thru is helemaal terug. Heb jij een concept zoals een concert, bioscoop of theater? Je bent bij Gigant aan het juiste adres voor structuur oplossingen.

Forma C

Gigant is een van de initiatiefnemers van Forma C. Het concept voor tijdelijke structuren voor een theateropstelling op een veilige manier tijdens de Corona crisis. In allerlei maten en verdiepingen te bouwen en geschikt voor iedere locatie.

Recreatie

Heeft u een vakantiepark of accommodatie en op zoek naar tijdelijke oplossingen of uitbreiding van faciliteiten? Met ons tijdelijke materiaaloplossingen leveren we in no-time vloeruitbreidingen, tube-schansen, klimtorens of andere oplossingen.

Eyecatchers

Op zoek naar een grote en unieke eyecatcher in een tijdelijke vorm? Wij leveren een constructie veilig, snel en op maat als solide basis om uw boodschap onder de aandacht te kunnen brengen.

Meer informatie of een vrijblijvende offerte en visual opvragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op!

  • Gelieve een duidelijke omschrijving te geven van de benodigde materialen of constructies.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
keyboard_arrow_up