[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor al uw constructies op uw in- of outdoor event! Wij denken graag met u mee.

Indoor constructies

Vloerplateaus. Scaffwanden. 

Gigant biedt verschillende mogelijkheden voor indoor podia voor onder andere festivals, bedrijfsevenementen en andere indoor evenementen. Er zijn diverse mogelijkheden vanaf een vloerhoogte van 0.30cm. Van een ‘simpele’ vloer tot hoge staalconstructies ten behoeve van het decor. Het is allemaal mogelijk! Ook is het mogelijk om het podium af te werken met trappen en een reling.

Outdoor Constructies

Maatwerk scaff constructies.

Met het Layher materiaal kunnen we de meest uiteenlopende en bijzondere constructies bouwen. Het begon ooit met de grotere dancefestivals, maar tegenwoordig wil bijna elk festival zich groter en unieker onderscheiden van andere festivals. Dit door middel van de constructie.

Heeft u een schets of tekening van hoe u het podium voor u ziet? Stuur het ons en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

0
Jaren ervaring
0
Landen
0
Projecten per jaar

Toebehoren

PA torens, Regietorens, Terreintorens, VIP Decks.

 

Bij zowel indoor- als outdoor events zullen er naast het podium ook andere constructies nodig zijn. Denk hierbij aan PA torens, Regie torens, Backstage ruimtes etc.

Heeft u speciale gasten die u uit wilt nodigen voor uw evenement? Denkt u dan aan een VIP deck, deze is uitvoerbaar in verschillende maten en kunnen we zelfs zo bouwen dat er (gedeeltelijk) een vrije barruimte onder zit. Ideaal! De VIP decks kunnen in meerdere niveau’s gebouwd worden en worden voorzien van nette spijlenreling.

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

new_releases
check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op

keyboard_arrow_up