[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor al uw constructies op uw event! Wij denken graag met u mee.

Vloeren

Presentatievloeren, Catwalks. 

 

Een podium op maat? Dat is mogelijk met het Layher materiaal. Het kan zo breed en zo diep mogelijk als u wilt. Wilt u er ook een catwalk aan, om zo dichter bij uw gasten te komen? Dat is geen probleem!

Signing

Banner-/ signing torens

 

Wilt u graag opvallen? Of een product presenteren? Denkt u dan eens aan een signing toren. Deze kan naar eigen ontwerp uitgevoerd worden met aan elke zijde een banner naar uw ontwerp.

0
Jaren ervaring
0
Landen
0
Projecten per jaar

Verdiepingsvloer Stand

Space Floor, verhoogde Layher vloer.

Bent u op zoek naar een verdiepingsvloer, etage voor uw beurs of stand? Gigant heeft zich ontwikkeld als dé toeleverancier voor de verhuur van verdiepingsvloeren voor de standbouw. Zowel in de nationale als internationale beurshallen is Gigant met regelmaat terug te vinden. Met zijn eigen ontwikkelde en unieke modulaire vloersysteem, de Space Floor is Gigant Expo toonaangevend en een betrouwbare partner geworden voor de standbouwers en ontwerpers. Door de ‘slimme’ constructie en het modulaire systeem is de Space Floor gemakkelijk in zeer korte tijd op te bouwen tot een volwaardige verdiepingsvloer. De opbouw gaat gemiddeld 2 tot 3 keer sneller dan de traditionele verdiepingsvloeren. Wilt u hier meer informatie over? Bezoekt u dan vooral onze pagina www.gigantexpo.com 

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

new_releases
check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op

keyboard_arrow_up