[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor al uw constructies, ook inzetbaar als tijdelijke infrastructuur! Wij denken graag met u mee.

Klaar over!

Voetgangersbruggen.

Wordt er aan de weg gewerkt of organiseert u een (sport) evenement waarbij u logistiek alles in goede banen wilt leiden? Denk dan eens aan een voetgangersbrug. Voor de start van de bouw, zullen wij de benodigde tekeningen en berekeningen aanleveren.

Trapje op, trapje af

Maatwerk trappen.

Roostertrappen en schaartrappen zijn in allerlei soorten en maten leverbaar. Heeft u een tijdelijke trap nodig, contact ons voor de mogelijkheden!

0
Jaren ervaring
0
Landen
0
Projecten per jaar

Perron

Tijdelijk perron.

Vette pech, perron weg? Geen paniek, ook kunnen wij tijdelijke perrons voorzien.

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

new_releases
check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op

keyboard_arrow_up