[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor al uw sportconstructies! Wij denken graag met u mee!

Obstacle Run

Maatwerk Constructies, Klimtorens, Bruggen.

Door middel van het Layher systeem kunnen wij de meest uiteenlopende constructies bouwen voor bijvoorbeeld Obstacle Runs. Denk hierbij aan objecten waar men overheen of onderdoor kan. Waar men op moet klimmen of vanaf kan rennen, zoals torens en schansen. Maar denk ook aan vloerconstructies om de deelnemers op te huldigen of een start-/finish poort.

Wordt de wedstrijd gefilmd? Denkt u dan ook aan een cameraprak of cameratoren?

Winter Wonderland

Funslides, Schansen, Glijbanen.

Een Funslide is een schans voor recreatief gebruik. Een ware attractie voor zowel jong als oud. Met name in de wintermaanden past deze Funslide wellicht goed bij uw evenement.

Voor de echte durfals is het ook mogelijk om een skateschans te bouwen. Super stoer!

Met behulp van het Layher systeem bouwen we een brede, lange en hoge constructie. Net wat u wenst. Vervolgens kan er al skiënd, boardend of glijdend vanaf worden gegaan. Het kan zelfs zo worden gemaakt dat u een echte wedstrijd schans hebt!

0
Jaren ervaring
0
Landen
0
Projecten per jaar

Welkom, Bye bye

Entree-, Start-, Finishpoorten

Een toegangspoort is vaak de eerste blikvanger op uw evenement. Het kan dienen als entree van het evenement, maar ook als Start/Finish constructie voor een sportevenement.

De poorten kunnen worden afgewerkt met banners. Om ze zo geheel in uw eigen kleuren te stylen.

Heeft u ook gedacht aan bijvoorbeeld een voetgangersbrug voor uw marathon? Deze kan natuurlijk makkelijk over het parcours heen gebouwd worden.

Urban Sports

BMX Crossbanen, Skatepark constructies en dansvloeren

Met Layher kan er veel. Zeker voor de populaire urban sport events. Ben je op zoek naar een kleine of grote schans constructie als inrun voor BMX of stakeboard parcours? Of zoek je een vloerconstructie voor je skatepark? Gigant maakt het mogelijk!

Ook zijn onze kleine en grote podiumoverkappingen uitermate geschikt als danspodia. Denk je ook aan de tribunes en VIP decks voor het publiek?

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

new_releases
check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op

keyboard_arrow_up