[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor al uw constructies op uw festival! Wij denken graag met u mee.

Naast het podium

PA Torens, Wings, Monitormixen.

Naast het podium heeft u waarschijnlijk ook PA torens nodig. Deze torens zijn overdekt en berekend op het hijsen van het geluid. PA torens hebben we in verschillende hoogtes en kunnen, indien gewenst, uitgebouwd worden.

Ook kunt u Wings en een monitormix overwegen. Deze worden aan de zijkant van het podium gebouwd en zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Achter het podium

Ramp, Loadingdock, Backstage, Changeerruimte.

Heeft u bands geprogrammeerd op uw podium? Houdt er dan rekening mee dat zij waarschijnlijk allerlei kisten bij zich hebben. Aan het loadingdock kan de vrachtwagen gelost worden en vervolgens worden de kisten omhoog gereden via de ramp.

Ook voor het licht en geluidsbedrijf is deze constructie een erg toegevoegde waarde. Eventueel kunnen we aan de ramp ook nog een backstage/ changeer ruimte bouwen, waardoor er nog meer plaats achter het podium gecreëerd wordt. Ook dit is mogelijk in verschillende afmetingen.

0
Jaren ervaring
0
Landen
0
Projecten per jaar

Terrein

Regietorens, Terreintorens, VIP Decks.

In het veld wordt vaak een regietoren geplaatst, ook wel Front Of House (FOH) genoemd. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere verdiepingen en hebben een vrije ruimte, zodat de technici volledig zicht hebben op het podium. De FOH kan gebouwd worden in verschillende maten vanaf 2x2m.

We kunnen ook verschillende torens in het veld plaatsen. Dit ten behoeve van licht, geluid, fx, of simpelweg voor banners of signing.

Heeft u speciale gasten die u uit wilt nodigen voor uw evenement? Denkt u dan aan een VIP deck, deze is uitvoerbaar in verschillende maten en kunnen we zelfs zo bouwen dat er (gedeeltelijk) een vrije barruimte onder zit. Ideaal! De VIP decks kunnen in meerdere niveau’s gebouwd worden en worden voorzien van nette spijlenreling.

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

new_releases
check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op

keyboard_arrow_up