[us_page_title description=”1″ align=”center”]

Gigant International is dé leverancier in binnen- en buitenland voor al uw constructies bij uw TV Producties! Wij denken graag met u mee.

Light, Camera, Action!

Camera plateau, Licht toren.

Wilt u wat verder de hoogte in met uw camera? Denk dan eens aan een cameraprak of camera toren. Deze heeft een vloerbelasting van 750 kg/m2 en kunnen in verschillende afmetingen gebouwd worden.

Ook een volgspottoren of lichttoren is ideaal voor tv producties.

Vloeren

Maatwerk vloeren, Presentatievloer, Catwalk.

Met het Layher vloersysteem zijn de mogelijkheden ongekend. Zo kunnen we toepassingen creëren, zoals platformen, tribunestructuren of verhogingen. Ook ideaal met bijvoorbeeld een catwalk voor een presentatie.

0
Jaren ervaring
0
Landen
0
Projecten per jaar

Steigerconstructies.

Layherwanden. Decoratie wanden. 

Naast vloeren is het ook mogelijk om wanden de hoogte in te bouwen met Layher. De constructies worden voorzien van de benodigde ballast en eventuele uitbouw en kunnen dan voorzien worden van deco. Bijvoorbeeld doeken, hout of andere materialen. Stuur ons uw schets of bespreek met ons uw idee en we kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Oneindig veel mogelijkheden!

Gigant International is dé leverancier voor constructies, in allerlei soorten en maten. Door middel van het Layher systeem maken we maatwerk constructies voor veel verschillende soorten evenementen. Heeft u ook gedacht aan licht- en geluidstorens, videostoelen, VIP decks, tribunes, camera-plateau’s, klimtorens en/of signing torens?

new_releases
check_circle

Professionaliteit

Wij beschikken over jarenlange ervaring in het bouwen van podia- en evenementenconstructies. Ons team denkt graag met u mee en begeleidt het project van A tot Z.

Veiligheid

Veiligheid is voor Gigant het belangrijkste aspect bij het bouwen van tijdelijke (publiekstoegankelijke) constructies op evenementen. Uiteraard is het materiaal waarmee we dit bouwen gekeurd. Alle constructies worden vooraf doorgerekend en vervolgens door vakbekwaam personeel veilig opgebouwd en afgebroken.

Service

Doordat wij over meerdere professionals per afdeling beschikken, kunnen wij u van de beste service voorzien. En we zijn flexibel!

Neem vrijblijvend contact op

keyboard_arrow_up